ER DU GIRA PÅ SLADDER?

Dere lesere vet alt for lite om meg, Eirin. Av denne grunn, vil jeg fortelle dere noen syke ting som på mange måter kan virke ganske forvirrende. Jeg er ganske bad, det sier mamma også. 

For eksempel når mamma har stikkekveld sammen med sine skravlehøner; Jeg setter med sammen med dem og hører på alt det kule de snakker om. De pleier si at jeg skal forlate kjøkkenet, så derfor er jeg så bad at jeg åpner en pose med ostepop og forlater rommet med en eneste gang. STINKBOMBE! 

Her ser dere meg etter at jeg har åpnet et pose med ostepop.

Jeg er også ganske bad når jeg er ute i skogen, for da har jeg med meg masse redbull i en sekk. Mamma vet selvfølgelig ingenting, og jeg blir drita full. MIDT I SKOGEN! Jeg klarer ikke holde meg oppreist, så  pappa må komme for å bære meg ned. EG ER HEILT GAL!


Her ser dere meg i skogen. Om dere ser nøye etter, kan dere se at jeg har et ganske lurt smil. Jeg har redbull i jakken, lol, jeg er ikke så feit som det bilde skal ha det til. Det er bare redbull! 

Jeg er også ganske glad i fisk sammen med sterk hestetiss. Derfor besøker jeg fjøset til nærmeste nabo ofte, slik at jeg får litt kveldskos. JEG ELSKER HEST, OG SKULLE GJERNE HATT MIN EGEN STORE HEST PÅ ROMMET MITT!! 

FYY, jeg er gal! Klokken er 00:45, og jeg er oppe. Mamma har så rett, jeg er gal! Skal legge meg snart, men først skal jeg hoppe litt i senga, for det er så gøy. Kanskje tar jeg meg en redbull også. Har en på rommet mitt.


Her ser dere btw en autfait som jeg hadde da jeg var ølløv år. Liker denne stilen ganske godt. Kjolen er fra H&M, og jeg kjøpte den for 25 kr. Det var 50% på alle kjoler, så jeg måtte kjøpe den. Jeg er ikke helt god, 25 KRONER LIKSOM, OMG! 

NATTA, LOVE YOU ALL!
 
- Eirinpus <3<3  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skipagurra

17, Grong

5 tullete jenter med god forbrenning. Vi liker typisk norsk, søte gutter og langt hår og red bull og autfait :) autfait blir det mye av ;) Vi liker ikke flass og tørre lepper. Kule damer her!

Kategorier

Arkiv

hits