Livet på GVS med bordtennisbord

Jeg, Johanne, er kanskje ikke den personen som folk forbinder med gal, men jeg lover dere en ting: Når jeg har drukket red bull blir jeg som en feit unge som ser kake. 

Opp gjennom livet mitt har jeg opplevd en del flaue ting, og det sluttet ikke da jeg startet på videregående. 

Som dere alle vet så har vi et bordtennisbord på skola vår, og en dag hadde jeg drukket red bull og var klar for kamp!

Jeg og Ruben planla å spille litt bordtennis, for det er favorittsporten vår. (Egentlig ville ikke Rubba være med, men jeg bet han litt i øreflippen og hvisket søte ord i ørene hans... Resten er historie) 

Så begynte vi å spille da, og siden jeg er så dårlig taper så måtte Rubba leke at han måtte klø seg, så jeg fikk alle poengene. Etter hvert som tiden gikk, så begynte vi å bli slitne, derfor tenkte jeg at jeg skulle legge meg på bordtennisbordet for å slappe av. Det var ikke lurt, for plutselig sa det "PLASK KABOOM", og bordtennisbordet falt fra hverandre?!?!?!?! IKKJE BRA :( Det værste var at hele 3STA-klassen gikk forbi meg da, så jeg bare spratt opp og latet som ingenting, og så slik ut:

Alle vet at man IKKE skal sitte på bordet!" Jeg ble litt (veldig) rød og stod bare og så på at de i den klassen prøvde å fikse det. Etterpå gikk jeg og Rubba ned til doen og ville bare skrike. Det var kjempeflaut! Alle så rart på oss etterpå... Vi ble enig om at vi aldri skulle være nært et bordtennisbord igjen!


Her var jeg litt redd ja! 

- Johannebabe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skipagurra

17, Grong

5 tullete jenter med god forbrenning. Vi liker typisk norsk, søte gutter og langt hår og red bull og autfait :) autfait blir det mye av ;) Vi liker ikke flass og tørre lepper. Kule damer her!

Kategorier

Arkiv

hits