Do + Ingvild = BANG

Ingvild er et monster, tro meg, det er helt sant. Jeg må nesten fortelle dere noe morsomt som skjedde nå idag på skolen. Ingvild forlot klasserommet i all sin hast, men ville ikke fortelle oss hva det var hun skulle. 
Jeg lurte på hva det var hun skulle, så jeg gikk etter henne. Da jeg gikk ut fra klasseromsdøren kom det en forferdelig stank mot meg. Jeg skjønte med en gang hva det var. INGVILD! Hun var på do for å legge en kabel. Hun gjør det ofte, skjønner dere.  Legger kabler i hvert hjørne, og hun lukter ikke godt, for å si det sånn. 


Her inne er doet, og Ingvild skulker av og til timene bare for å kunne sitte der inne for å legge en stor kabel. Hun pleier ta med seg en redbull, slik at hun får energi til å presse ut de STORE kablene. Hun koser seg med det, og bryr seg ikke om de andre som skal på do etter henne. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

skipagurra

17, Grong

5 tullete jenter med god forbrenning. Vi liker typisk norsk, søte gutter og langt hår og red bull og autfait :) autfait blir det mye av ;) Vi liker ikke flass og tørre lepper. Kule damer her!

Kategorier

Arkiv

hits